3 حرکت ساده برای ساخت سایتی پولساز با کمتر از یک میلیون تومان (بدون کدنویسی)

قبلا در مورد تفاوت کسب و کار اینترنتی با کسب درآمد از اینترنت صحبت کردیم و با تعاریف هرکدام آشنا شدیم. برای داشتن کسب و کار اینترنتی و رسیدن به درآمد پایدار نیاز به یک وب سایت داریم تا بتوانیم از طریق آن محصولات و خدمات مان را بازاریابی کنیم و در نهایت به فروش برسانیم. پس اگر می خواهید یاد بگیرید چگونه سایتی حرفه ای بدون درگیر شدن با مسائل پیچیده فنی را راه اندازی کنید ادامه این مقاله را اصلا از دست ندهید.
ساخت وب سایت حرفه ای بدون کدنویسی
1- ثبت دامنه و اجاره هاست
ثبت دامنه
قبل از هر کاری شما باید نام کسب و کارتان را مشخص کنید و دامین یا دامنه سایت را ثبت کنید. دامنه سایت همان نام سایت و کسب و کار اینترنتی تان است. کاربران با وارد کردن آن در مرورگرهای مثل کروم یا فایرفاکس، سایت شما را مشاهده میکنند. به طور مثال شما برای مشاهده سایت گوگل از آدرس Google.com استفاده میکنید. نام دامنه از 2 قسمت تشکیل شده است ، نام دامنه google و پسوند دامنه.com است.
برای ثبت دامنه ابتدا باید مطمئن شوید که قبلا نام مد نظرتان ثبت نشده باشد و برای این کار می توانید از سایت های شرکت های ثبت کننده دامنه استفاده کنید، پیشنهاد میکنم برای ثبت دامنه از شرکت های معتبر در ایران (ایران هاست) استفاده کنید. دامنه را حتما با مشخصات و ایمیل خودتان ثبت کنید تا صاحب اصلی آن باشید و در آینده مشکلی برای تان پیش نیاید.

اجاره هاست
بعد از ثبت دامین نیاز به گرفتن فضای وب یا اجاره هاست برای برای آپلود کردن فایل های سایت مان در آن را داریم. به طور کلی کامپیوتری که از طریق شبکه به صورت شبانه روزی به اینترنت متصل است و از فایل های مدیریت و محتوای سایت نگهداری میکند را هاست، میزبان و یا سرور میگویند.
برای اجاره هاست دقیقا مثل ثبت دامنه از شرکت های ارائه دهنده میزبانی وب استفاده میکنیم. اینکه باید چه نوع هاستی را انتخاب کنید و برای انتخاب تان چه ملاک هایی را باید در نظر داشته باشید چیزی نیست که در حوصله این مقاله باشد، ولی صد درصد پیشنهاد میکنم با آگاهی کامل و مشاوره گرفتن از افراد خبره دست به کار شوید.
2- طراحی و پیاده سازی سایت بدون کدنویسی
خبر فوق العاده خوب اینکه شما برای داشتن یک سایت و یا فروشگاه اینترنتی حرفه ای نیاز نیست درگیر مسائل پیچیده فنی و کدنویسی شوید و یا حتی برای آن برنامه نویس و طراح وب استخدام کنید. استفاده از سایت سازها یکی از بهترین و ساده ترین روش های راه اندازی سایت و فروشگاه اینترنتی است که علاوه بر اینکه ساخت سایت را به شدت سریع تر میکند شما هیچ وابستگی به برنامه نویس و طراح وب نخواهید داشت و با اندکی دانش و مطالعه می توانید خودتان سایت تان را طراحی و مدیریت کنید.

سایت ساز وردپرس ، بهترین سایت ساز
شاید برای تان سوال شده است که از چه سایت سازی استفاده کنم، پیشنهاد من استفاده از سایت ساز وردپرس است چراکه علاوه بر اینکه رایگان است و امکانات بسیار خوبی را میتوان به آن اضافه کرد بسیاری از سایت های معروف و بزرگ دنیا و ایران نیز از این سایت ساز استفاده میکنند.
مزایای سایت ساز وردپرس
1- نصب و راه اندازی آسان
استفاده از سایت ساز وردپرس، نیاز به دانش و تجربه کدنویسی و فنی ندارد و اغلب با چند کلیک قابل پیاده سازی و نصب در هاست است.
2- اطلاعات و مستندات
آموزش های زیادی در اینترنت موجود است که اگر مشکلی برای سایت تان پیش آمد می توانید از آنها استفاده کنید.
3- زبان فارسی
کاملا سازگار با زبان فارسی و هیچ نگرانی برای راست به چپ بودن و استفاده از فونت های فارسی نیست.
4- قالب و زیبایی سایت
صدها قالب جذاب و زیبا با رعایت استانداردهای تجربه کاربری طراحی و آماده سازی شده اند که با انتخاب یکی از آنها می توانید کیفیت سایت تان را دو چندان کنید. کافیست در اینترنت عبارت قالب سایت وردپرس جستجو کنید.
5- ایجاد فروشگاه اینترنتی قدرتمند
با استفاده از افزونه بسیار قدرتمند ووکامرس به راحتی می توانید سایت تان را به یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای تبدیل کنید و فروش محصولات و خدمات تان در اینترنت را آغاز کنید.

6- افزونه های کاربردی
تقریبا برای هر کاری و امکاناتی که برای وب سایتان مد نظر دارید افزونه ای طراحی شده است که می توانید از آن استفاده کنید و سایت تان را آن طور که می خواهید پیاده سازی و سفارشی سازی کنید.
امکانات سایت حرفه ای
بعد از انتخاب سایت ساز، نوبت به اضافه کردن امکانات حرفه ای سایت است. بعد از نصب سایت ساز بر روی هاست، یک سایت کاملا ساده و خام اما با هسته قوی و قابلیت توسعه پذیری برای شما ایجاد خواهد شد. که برای توسعه پذیری و اضافه کردن امکانات ویژه به آن باید از افزونه های مرتبط استفاده کنید. به طور مثال فرض کنید می خواهید سایت تان تاریخ مقاله های سایت را به صورت شمسی نمایش دهد. خوب برای این کار از افزونه تاریخ شمسی استفاده میکنیم. بسیاری از افزونه های کاربردی رایگان و بعضی از آنها با پرداخت تعرفه های مناسب قابل استفاده هستند.
3- بازاریابی دیجیتال
بعد از 2 مرحله حیاتی اولیه برای ساخت سایت و بعد از اینکه محصولات و یا خدمات تان را در سایت تعریف کردیم، نیاز به بازاریابی و تبلیغات داریم تا مشتریان احتمالی را به روی سایت مان بیاوریم و آنها را متقاعد به خرید کنیم. بازاریابی دیجیتال یا بازاریابی اینترنتی موثر و صحیح تنها عامل موفقیت و ایجا درآمد پایدار برای کسب و کار اینترنتی است. اگر بهترین سایت با امکانات فوق العاده را نیز طراحی و پیاده سازی کنید ولی هیچ برنامه مشخص و صحیحی برای ارائه محصولات و خدمات تان به بازار نداشته باشید، مطمئن باشید به درآمد نخواهید رسید و اگر این چنین شد درآمدتان ناپایدار و بسیار ناچیز خواهد بود.
کمپینهای بازاریابی دیجیتال یکی از مهم ترین دلایل اصلی موفقیت کسب و کارهای اینترنتی هستند. بنابراین شناخت بیشتر مراحل و کانال های بازارایابی دیجیتال برای موفقیت هر کسب و کار اینترنتی واجب است.
2 مرحله حیاتی بازاریابی دیجیتال
1- ترافیک سایت
افزایش ترافیک اقدامی ضروری در موفقیت وب سایت است. کسب و کار اینترنتی شما در هر زمینهای باشد، اولین چیزی که به آن نیاز دارید بازدیدکننده است. بدون داشتن بازدیدکننده علاقهمندانی نخواهید داشت و در نتیجه فروش تان صفر خواهد بود! قبلا در مقاله روش های موثر افزایش بازدید در مورد چگونگی آن صحبت کردیم. بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ شامل کانال های متنوعی است که می توانیم از آنها در جهت افزایش ترافیک وب سایت مان کمک بگیریم.
- سئو، بهبود سایت برای موتورهای جستجو
- بازاریابی محتوا
- بازاریابی ایمیل
- بازاریابی شبکه های اجتماعی
- بازاریابی موبایل
- تبلیغات نمایشی و کلیکی
2- تبدیل بازدیدکننده
بعد از ایجاد ترافیک سایت باید آنها را تبدیل کنیم. تبدیل بازدیدکننده به سرنخ یکی کلیدی ترین کارهای بازاریابی دیجیتال است. زمانی که یک بازدیدکننده روی سایت مان عملی را که مد نظر ماست را انجام میدهد، این بازدیدکننده تبدیل شده است به آنچه میخواهید. این عمل میتواند ثبتنام در خبرنامه، ساخت حساب کاربری، فروش یک کالا یا خدمت، دانلود اپلیکیشن و یا هر عملی دیگری که مد نظر ما است.
معمولا در بازاریابی دیجیتال در گام اول پیشنهاد خرید به بازدیدکننده جدید داده نمی شود. و سعی می شود کاربر جدید را به سرنخ Lead تبدیل شود. ارائه پیشنهاد هیجان انگیز به کاربر و تشویق او به وارد کردن اطلاعاتی مثل ایمیل و تلفن همراه را Lead Generation یا تبدیل بازدیدکننده میگویند. با این حرکت ما سرنخ از مشتری خواهیم داشت و حالا با استفاده از ایمیل مارکتینگ و SMS مارکتینگ می توانیم کاربر را مجدد به سایت مان برگردانیم و پیشنهادهای وسوسه کننده خرید به او بدهیم.
بهینه سازی تبدیل Lead Generation
1- پیشنهاد انگیزشی و وسوسه کننده
برای تبدیل بهتر بازدیدکننده باید پیشنهاد وسوسه کننده ای به او بدهید، باید پیشنهاد شما مشکل او را حل کند و یا احساس کند که چیز بسیار با ارزشی بدست می آورد.
2- فقط اطلاعات ضروری را درخواست کنید
مطمئن شوید که مشتریان شما میتوانند اطلاعات درخواستی را در اختیار شما قرار دهند. نام، آدرس ایمیل و شماره تلفن همراه از جمله اطلاعاتی هستند که یک مدیر کسبوکار اینترنتی در رابطه با مشتریان خود نیاز دارد. دقت کنید که اطلاعات اضافی درخواست نکنید چون باعث بیاعتمادی و عدم همراهی کاربر میشود.
3- سرعت بارگذاری سایت
طبق بررسی انجام شده سرعت بارگذاری سایت میتواند در نرخ تبدیل شما تاثیر گذار باشد. حتی یک تاخیر زمانی کوتاه در نمایش صفحه، یک کاهش ۷ درصدی در عملیات تبدیل را ممکن است به همراه داشته باشد.
ساخت سایت با کمتر از یک میلیون تومان، واقعیت یا اغراق آمیز
شما برای ایجاد درآمد پایدار در اینترنت نیاز به:
- سایت حرفه ای با امکانات کاربردی و استراتژی بازاریابی خواهید داشت تا بتوانید محصولات و خدمات تان را به درستی معرفی و سپس با استفاده از کانال های بازاریابی دیجیتال مشتریان احتمالی ایجاد کنید.
- استراتژی صحیح تجاری سازی و اجرای درست پلن بازاریابی تان خواهید داشت. به طور مثال کاملا مشخص شده باشد که چرا باید برای محصول X از بازاریابی محتوایی استفاده کرد و از چه کانال هایی این محتوا به دست مشتری احتمالی خواهد رسید.
خوب همان طور که متوجه شده اید 50 درصد کارهایی که برای ایجاد سایتی پولساز نیاز است به طراحی و پیاده سازی آن ارتباط خواهد داشت که در صورتی که خودتان این کار را انجام دهید، به میزان بسیار کمتری از یک میلیون تومان نیاز خواهید داشت. در صورتی که اگر بخواهید طراحی و پیاده سازی سایت تان را برونسپاری کنید حداقل باید 5 میلیون تومان بپردازید.
درباره مهرداد پاک نژاد
12 سال از زندگی حرفه ای ام را با صدای تق تق کیبورد نفس کشیده ام، من عاشق تکنولوژی ، کدنویسی و دنیای رو به رشد استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی هستم.
نوشته های بیشتر از مهرداد پاک نژادمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام
من قصد دارم یک سایت ارائه خدمات رو بزنم ولی مطمئن نیستم جوملا یاورد پرس بتونن امکانات مورد نیازمو بدن
سناریو هم به این شکله که:
این سمت انجام دهندگان خدمات هستند که توی سایت معرفی شدن با حق الزحمه مشخص و بیرون زا سایت کاربر میاد و انتخاب میکنه که چه کسی کارشو انجام بده.
بعد ثبت نام میکنه/ انتخاب میکنه/ بیعانه میریزه و در نهایت سفارشش رو مینویسه که چیه .
سپس انجام دهنده خدمات کارشو آماده میکنه و در فضای مشخص شده آپلود میکنه .
کاربر سفارش دهنده نمونه کارو میگیره و اگر رضایت داشت باقی مبلغ رو میریزه و نسخه کامل سفارش رو دریافت میکنه…
ممکنه راهنمایی کنید؟
سلام علی
در مورد موضوعی که گفتی به طور کل باید تحقیق بیشتری انجام بدی. البته امکاناتی که خواستی چیز خیلی پیچیدهای نیست و به راحتی میشه با امکانات سایتسازها ایجاد کرد. در کل اگر من به جای تو بودم وردپرس را انتخاب میکردم. دلایل زیادی هم داره و مهمترین منابع بیشمار آموزش، افزونه، تم، متخصص و ….
موفق باشی.
ممنونم از پاسخ مهرداد جان
من جوملا نصب کردم در گذشته و سایت داشتم. حالا اگر بخوام ورد پرس نصب کنم آیا خیلی متفاوته با جوملا یا با همون فرمت میره جلو؟ ضمن اینکه چه تمپلیتی رو باید بگیرم کجا میتونم ببینم تمپلیت های متناسب با خواستم. منظورم اینه یه تمپلیت مثلا فروشگاه سازی رو نصب نکنم برم جلو کلی وقت بزارم آخرش ببینم اصلا اون شرایطی که عرض کردم رو نداره.؟
ممنونم پیشاپیش