ایجاد صفحه محصول حرفه ای برای چند برابرکردن فروش کسب و کار اینترنتی

بسیاری از صاحبین کسب و کارهای اینترنتی اینقدر غرق توسعه و بهبود کارایی محصول و خدمات شان خواهند شد که به طور کلی فراموش می کنند برای سرپا ماندن کسب و کار آنلاین به فروش و در نهایت درآمد نیاز خواهند داشت. مهم ترین مهارتی که شما در هر نوع تجارتی به آن نیاز خواهید داشت مهارت ارائه و بازاریابی است.
الفبای ارائه و بازاریابی را قبل از هر مهارت دیگری یاد بگیرید، مهم نیست چه چیزی تولید کرده اید و چقدر از نظر تجربه و طراحی عالی است، مهم این است که چگونه نظر دیگران را به آن جلب کنیم. در حوصله این مقاله نمی گجد ولی اگر زندگی نامه بیل گیتس و استیو جابز را مطالعه کنید، متوجه خواهید شد آنها قبل از اینکه یک برنامه نویس و یک تکنولوژی دان نابغه باشند، دانش و توانایی تجاری سازی بالایی داشتند، آنها کاملا می دانستند چگونه نظر بازار را به محصولات شان جلب کنند.
در واقع بازاریابی و ارائه صحیح محصول در لایه های اولیه هر کسب و کاری است و اگر می خواهید نتیجه های جدید و متفاوتی بگیرید باید این مهارت را به خوبی یاد بگیرید. بازار و اینترنت پر از محصولات عالی و فوق العاده است، اما آیا واقعا همه آنها موفق هستند؟ بسیاری از مدیران کسب و کارها از این بابت شکایت میکنند چراکه محصول بهتری نسبت به رقبا آماده کرده اند ولی بازار به آنها توجه ای ندارد؟
راه حل ساده ای است، برای اینکه از اقبال عمومی در اینترنت و بازار بهرمند شوید نیاز نیست خلاقانه ترین و بهترین محصول را آماده سازی کنید. تنها کاری که باید انجام دهید، ایجاد ارزش است و بازاریابی اینترنتی را به درستی اجرا کنید. تا مشتریان محصول شما را ببینند و وارد مراحل خرید شوند.
در این مقاله، به شما تکنیک های ساده ولی ارزشمند بازاریابی را آموزش میدهم تا ترافیک آورده روی صفحه محصولات و سرویس خود را به کاربران علاقمند و سپس به مشتری تبدیل کنید و سرانجام کسب و کار اینترنتی موفقی داشته باشید.
تکنیک های بازاریابی صفحه محصول
تصویر محصول
مطمئنا شما برای جلسات مهم کاری تان از بیژامه و لباس راحت استفاده نمی کنید، بهترین لباس تان را انتخاب میکنید (احتمالا بهترین کت و شلوارتان) چراکه نشان دهنده کیفیت رابطه و میزان تاثییر گذاری شما است.
یک تصویر خوب و با کیفیت به اندازی چند پاراگراف متن تبلیغاتی عالی می تواند تاثیرگذار باشد. تصویر محصول مهم است چرا که کاربران در دنیای اینترنت نمی توانند محصول را لمس کنند و با آن ارتباط برقرار کنند و اولین چیزی که محصول شما را با آن خواهند شناخت تصویر محصول است و این تصویر نشان دهنده کیفیت و ارزش محصول شما است.
تصویر محصول تان را با وسواس انتخاب کنید، اگر محصول باید عکاسی شود سعی کنید به بهترین شکل ممکن آن را انجام دهید و اگر باید آن را طراحی کنید از گرافیست های حرفه ای برای این کار کمک بگیرید.
عنوان محصول
عنوان محصول باید در کاربر حس هیجان و انگیزه را ایجاد کند، باید کاربر این حس را داشته باشد که محصولی که به دنبالش است را پیدا کرده است و به آرزویش رسیده است. اگر چنین عنوانی را انتخاب کنید مردم در مورد محصول شما کنجکاو خواهند شد. عنوان یک محصول جدا از یک نام معمولی است. در انتخاب عنوان محصول از کلمات کلیدی استفاده کنید تا احتمال حضور شما در نتایج موتورهای جستجو بیشتر شود.
برای انتخاب بهتر، به عنوان محصولات رقبای موفق نگاه بیندازید و ببینید چگونه آنها را انتخاب کرده اند؟ هر چه قدرعنوان محصولات شما خاص و حرفه ای تر باشد در ذهن کاربران به خوبی ماندگار خواهد شد.
توضیحات محصول
با آماده سازی یک متن تبلیغاتی و یا توضیحات محصول کاربران را نسبت به محصول خود کنجکاوتر کنید، توضیحات عالی مثل یک سخنرانی و ارائه چشمگیر است. متن های تبلیغاتی طولانی ننویسید، سعی کنید متون خود را تفکیک کنید و برای هر قسمت توضیحات ویژه آن را بنویسید.
قسمت ابتدایی توضیحات باید شامل حجم بالایی از اطلاعات کلیدی محصول باشد. این قسمت باید تقریبا هرچیزی که کاربر درمورد محصول میخواهد بداند را به او بگوید. بهتر است از جملات کلیدی بازاریابی برای جذاب تر کردن توضیحات استفاده کنید به طور مثال «یکی از بهترین دوربین های فیلمبرداری ورزشی» و یا «به بازخوردهای مشتریان قبلی گوش کنید» اگر محصول شما وجه تمایزی نسبت به رقبا دارد حتما آن را ذکر کنید.
ویدیو بررسی یا معرفی محصول
استفاده از ویدیو در توضیحات محصولات به طرز چشمگیری فروش تان را بالا خواهد برد، البته اجباری در کار نیست ولی اگر می خواهید کاربر را بیشتر با محصول تان آشنا کنید و قانع اش کنید که محصول فوق العاده ای آماده کرده اید حتما یک ویدیو ساده برای معرفی محصول تان آماده کنید و در قسمت توضیحات قرار دهید. ویدیوها برای بازاریابی بسیار کارآمد و کاربردیاند، چراکه حاوی اطلاعات تکمیلی هستند که کاربر برای انتخاب محصول به دنبال آنهاست، معمولا اگر در صفحه توضیحات محصول از ویدیو استفاده شده باشد بسیاری از مردم توضیحات را نمیخوانند بلکه به سراغ ویدیو میروند.
ویدیوها نباید پیچیده باشند و حاوی جزییات زیادی باشند، در نتیجه ویدیوهایی که تهیه میکنید باید مرتب، جذاب و حاوی اطلاعات کافی و کلیدی باشد تا کاربران سردرگم نشوند و برای خرید محصول قانع شوند.
تجربه کاربری سایت و دسته بندی محصولات
این بسیار مهم است که کاربران با حداقل کلیک در سایت به چیزی که می خواهند برسند، تجربه کاربری سایت تان را تا جایی که ممکن است ساده کنید. اگر محصولات زیادی در فروشگاه اینترنتی تان است سعی کنید آنها را به درستی دسته بندی کنید و عنوان خوبی برای هر دسته بندی انتخاب کنید. محصولاتی که قصد دارید بیشتر توسط کاربر دیده شوند را در سایدبار و اسلایدر سایت تان تبلیغ کنید.
محصولات رایگان تولید کنید
این یک مزیت رقابتی فوق العاده نسبت به رقبا است، البته برای محصولات نرم افزای و آموزشی که هزینه ای برای ساخت آنها پرداخت نکرده اید ممکن است. هرچقدر کاربران را از اطلاعات رایگان در مورد محصول تان سیراب کنید آنها انگیزه بیشتری برای خرید محصول شما خواهند داشت.
یکی از مدل درآمدی در حوزه نرم افزار و یا محصولات آموزشی استفاده از روش freemium است. به معنی اینکه شما اجازه میدهید کاربر از قسمت هایی از برنامه و یا محصول آموزشی تان استفاده کند و برای دریافت قسمت های ویژه و مطالب بکر باید حق عضویت بپردازد. یاد چه چیزی می افتید:
(تست پنیر قبل از خرید) اگر از طعم نمونهای که خوردید خوشتان آمد، ممکن است برای خرید پنیر اقدام کنید و حتی تبدیل به یک مشتری دائمی شوید. اگر نرم افزاری تولید کرده اید و یا محصول آموزشی آماده کرده اید می توانید از روش فریمیوم برای بازاریابی محصول خود استفاده کنید.
در پایان
تمام تلاشتان را بکنید که بازاریابی اصولی و ابتدایی را برای محصول تان در سایت و در صفحه محصول تان انجام دهید، اما این را مد نظر داشته باشید که همیشه ممکن است تیر اول به هدف نخورد. شما باید این را بدانید و بپذیرید، وقتی کارتان موفق نمیشود باید دوباره و به شکل دیگری تست کنید و روند بازاریابی تا زمانی که به روش ایده آل نرسیده اید همین است، باید دوباره و دوباره آن را تکرار کنید. همانطور که محصول شما همیشه بر حسب نیاز مشتریان و رقابت با دیگران نیاز به ورژن جدید است، فرآیند بازاریابیتان هم همینطور است.
وقتی مشتری محصول شما را میخرد، بازاریابی متوقف نمیشود و تازه شما باید آنها را علاقمند و تبدیل به ترویج کننده محصولات تان کنید. بعد از این سودهای واقعی کسب و کار اینترنتی به سراغ تان خواهد آمد.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
3 حرکت ساده برای ساخت سایتی پولساز با کمتر از یک میلیون تومان (بدون کدنویسی)
1.14k بازدید
-
نکته های ارزشمند که در آغاز کسب و کار اینترنتی باید بدانید
5.33k بازدید
-
تجربه های کاربردی برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی
1.16k بازدید
-
چگونه کسب و کار اینترنتی مان را به تنها انتخاب مشتری تبدیل کنیم؟
913 بازدید
-
ایده های پولساز خانگی و کسب درآمد از اینترنت در منزل
3k بازدید
دیدگاهتان را بنویسید